Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Knjiga Škorpijonova hišaKnjiga Škorpijonova hiša

Škorpijonova hiša

Prodajna cena: 13,77 €
Na zabavi, prirejeni v čast njegove polnoletnosti, vpraša Matteo Alacran El Patronovega telesnega stražarja: “Koliko sem star? ... vem, da nimam rojstnega dneva kot ljudje, toda bil sem rojen.”
“Pridelan si bil,” ga spomni Tam Lin. “Devet mesecev si rasel v tisti ubogi kravi, potem pa so te izrezali iz nje.”
Za večino ljudi okrog sebe Matt ni fant ampak zver. Smatrajo, da je zanj dovolj dobra soba, napolnjena z žagovino, da si za prijatelje zasluži le ščurke in da se lahko igra s starimi piščančjimi kostmi. Toda za El Patrona, gospodarja dežele, ki se imenuje Opium – trak makovih polj, ki leži med Združenimi državami in nečim, kart se je včasih imenovalo Mehika – je Matt jamstvo za večno življenje. El Patron ljubi Matt, kot ljubi sebe, kajti Matt je on. Isto DNA imata.
Ko se Matt trudi, da bi razumel svoje življenje, mu grozi vrsta zlobnih, lakomni ljudi, vključno z El Patronovo moči lačno družino. Obkroža ga nevarna vojska telesnih stražarjev in številni sužnji Opiuma, eejiti s poškodovanimi možgani, ki garajo na makovih poljih.
In tudi pobeg s posestva Alacranov ni jamstvo za svobodo, ker je zaznamovan na načine, o katerih nima pojma. Ob vsakem obratu v njegovi življenja polni, futuristični dogodivščini nas čaka novo presenečenje, pri katerem nam zastane dih.
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
18,35 €
Podatki o knjigi
Obseg:
331 strani
Prevajalec:
Janez Lavtižar
Jezik originala:
angleščina
Izšlo:
2004
ISBN Mehka vezava:
9789616501644
ISBN Trda vezava:
9789616501521

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Grlica