Knjigarna je v fazi prenove, zato lahko pri nekaterih knjigah pride do napake pri ceni, vezavi ali dobavljivosti, za kar se vam vnaprej opravičujemo. Hvala za razumevanje.

Novo v knjigarni

Prijavite se na naše e-novice

Soglašam, da spletna trgovina www.knjigarna.net (Desk d.o.o.) moj e-poštni naslov uporablja za namene obveščanja o novostih, akcijah in drugih informacijah povezanih z delovanjem Knjigarna.net. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem, in sicer tako, da na tej strani v zgornje polje vpišem svoj e-poštni naslov in kliknem Prijava/Odjava ali v prejetem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo (Odjava). Desk d.o.o. bo e-poštne naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in pošiljal elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati sporočila preko e-pošte.

Avtor meseca

Najbolj poznana po

  • The Mistress of Shenstone

    (1910)
  • The Following of the Star

    (1911)
  • Through the Postern Gate

    (1911)
Florence Barclay

Florence Barclay

she was born Florence Louisa Charlesworth in Limpsfield, Surrey, England, the daughter of the local Anglican rector. One of three girls, she was a sister to Maud Ballington Booth, the Salvation Army leader and co-founder of the Volunteers of America.

...
Več informacij
Brezplačna poštnina ob naročilu nad 35€
Več kot 1000 zadovoljnih kupcev
Idealno darilo za vsakogar