Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

×

Napaka

JCacheStorageFile::_foldersJLIB_FILESYSTEM_ERROR_PATH_IS_NOT_A_FOLDER

JCacheStorageFile::_deleteFolder JLIB_FILESYSTEM_ERROR_DELETE_BASE_DIRECTORY

Knjiga Ognjena mejaKnjiga Ognjena meja

Ognjena meja

Prodajna cena: 10,36 €
Je varno prestopiti mejo? In če je, kdaj? In kolikokrat? Kolikokrat se v življenju človek znajde pred mejo, pred ločnico med udobnim preteklim in negotovim prihajajočim? Mora takrat res zbrati pogum in brez pomislekov kreniti na novo, povsem neznano potovanje? Ali pa je nemara pametneje okleniti se varne preteklosti in se pretvarjati, da se sploh nikoli ni zgodilo nič takšnega, kar bi te izrinilo iz njenega toplega objema?
Jan se sprva odloči za slednjo, udobnejšo možnost. Zakoplje se v svojo preteklost, ki je globoko in neločljivo povezana z babičino. In šele tedaj, ko se tako krčevito trudi ohraniti njun topli svet, začne mukoma spoznavati, zakaj vedno manj prisebni babici ni prav nič do tega, da bi svojo preteklost skušala ohraniti tudi sama. Zakaj se je pravzaprav na vse kriplje otepa in jo poskuša karseda temeljito odstraniti iz misli?
Končno Jan spozna, da sedanjosti človek nikakor ne more ubežati. Prav tako ne prihodnosti. Spozna, da je babica s svojimi navidezno nerazumnimi dejanji poskušala storiti ravno to in da ji je to tudi uspelo. Šele sedaj je sposoben tudi sam prestopiti mejo in kreniti na povsem novo, s preteklostjo neobremenjeno in le njemu lastno pot v prihodnost.
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
17,75 €
Podatki o knjigi
Obseg:
182 strani
Prevajalec:
Vojko Šinigoj
Jezik originala:
finščina
Izšlo:
2003
ISBN Trda vezava:
9789616429962

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Iskanje po knjigah

Grlica