Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Knjiga Televizijska zvezdaKnjiga Televizijska zvezda

Televizijska zvezda

Prodajna cena: 5,81 €
Debeluška Jule, romantična in čutna kot poletni mesec, spremi svojo zaljubljeno sestro – lepotico na avdicijo za sodelovanje v popularni najstniški TV nanizanki, kjer igra prekrasni Gilbert, vendar je proti vsem pričakovanjem s svojo duhovitostjo in šarmom potegnjena v kolesje filmske produkcije prav Jule. Med snemanjem ugotovi, da je Gilbert navaden tepec, in poskuša sestro na vsak način odvrniti od domišljavega, šovinističnega naduteža, vendar je zagrizla v trd oreh.
Pripoved je neposredna, polna duhovitih opazk in nasičena z burnimi domišljijskimi prestopi ter nenavadnimi in iskrivimi prispodobami. Jule je s svojim drznim jezikanjem uspela do temeljev pretresti snemalno ekipo in odnose med igralci, Gilbertu pa je kopala globoko jamo …
… in ga morala na koncu pred kamero poljubiti. Kako bo to zmogla. On je izkušen zapeljivec, zanjo pa je to kot vzpon na Maunt Everest brez vodiča, pa še nič smrdljivega ni jedla danes. Fotografije s sestrinim mednožjem? In da je noseča z njim? Za to bo še plačal.
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
9,95 €
Podatki o knjigi
Obseg:
139 strani
Prevajalec:
Andrea Švab
Jezik originala:
nemščina
Izšlo:
2002
ISBN Trda vezava:
9789616429351
Knjige tega avtorja

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Grlica